Whocopied.me protects this content

Følg det som føltes godt

Arghhh det lyder så nemt: Følg det, som føltes godt. Gør det, som er rigtigt for dig. Du skal bare følge dit hjerte. Du skal bare mærke efter...
 
Du har garanteret hørt disse sætninger titusinde gange før. Problemet er ofte, at vi ikke ved, hvad er rigtigt. Vi ikke ved, hvilken vej vi skal gå.
 
Eller rettere sagt. Vi kan ikke mærke, hvad der er rigtigt... Vi vil gerne have mere glæde, leg, lethed og succes ind i vores liv. Men hvordan???
 
Det er ikke så lang tid siden, at jeg tog en stor beslutning og ændrede navnet på min hjemmeside til PLAY TO PEAK. Navnet betyder kort sagt, at legen er vejen til succes.
 
Jeg er stadig helt vild med det, og jo mere jeg dykker ned i dets betydning og udlever budskabet, jo mere forstår jeg, hvor essentielt det er. Hvor vigtigt det er.
 
Legen er vejen til at skabe det liv, du drømmer om - både med din hund, men også på alle andre områder i dit liv.
 
Mange af os har tendens til at leve i vores hoveder. Vi er såkaldte hoved-mennesker. Vi tænker og analyserer dagen lang. Hvad sker der, hvis jeg gør sådan. Hvordan mon det vil gå til konkurrencen, hvis jeg melder min hund til. Hvad mon de andre tænker, hvis jeg gør X eller Å...
 
Vi forsøger at kontrollerer og regne det hele ud. Vi fokuserer så meget på et mål eller et bestemt resultat, at vi helt glemmer at have det sjovt. Vi holder glæden på afstand, indtil vi kan krydse "målet" af på vores liste...
 
MEN BUM BADA BUM
 
Det er jo helt skørt. Faktum er, at vi via legen og glæden kan opnå de vildeste resultater på den skønneste og letteste vis.
 
Det betyder ikke, at du og din hund ikke skal træne for at nå målet. Nej sådan hænger verden og universet ikke sammen. Men det betyder, at I skal have det sjovt sammen på vejen.
 
Mål jeres succes i hvor sjovt I har det. Hvor meget griner du, hvor meget hygger I, hvor meget stråler og leger sammen...?
 
Det samme gælder i forhold til at være selvstændig og have en virksomhed. Der er ikke en magisk knap, vi kan trykke på, og så blev det hele lige fikset for os. Både regnskab, hjemmeside, hold, kurser osv. Nej vi har selv den indre styrke og power til at gøre det, som nu engang skal gøres og det som vi brænder for.
 
Den store forskel ligger i HVORDAN, vi gør det. Hvad er vores tilgang til træningen og livet.
 
Hvordan vælger du at træne hund?
Hvordan vælger du at leve dit liv?
Hvor sjovt har du det på vej mod dit mål?
 
Og nu kommer min vigtige pointe... Det er som er helt afgørende er, hvilken indre boss du lader bestemme. Hvilken boss lytter du til.
 
Lytter du til hovedet-bossen, eller lytter du til dit hjerte (hjerte-bossen)?
 
Jeg har hele mit liv været udpræget hoved-menneske. Jeg forsøger at tænke mig til løsningerne. Forsøger at regne det hele ud...
 
Jeg lytter også til Universet, englene, Spirit med flere. Den spirituelle del af mig fylder meget. 
 
Det er dog for nyligt gået op for mig, hvor lidt jeg har lyttet til mit hjerte. Hvor lidt jeg har stolet på min egen indre styrke. Hvor lidt jeg har lyttet til mit hjerte.
 
Måske det lyder skørt, at det er muligt at lytte til Universet, englene, Spirit m.m men ikke lytte til sit hjerte. Og ja det lyder skørt, men det er præcis det som jeg har gjort meget. Søgt hjælp og støtte udenfor mig selv!
 
Men endelig forstod jeg det. Hjertet er så powerfuldt og fyldt med den vildeste visdom. Lyt til dit hjerte. Vær stille. Vær helt stille og træk vejret dybt. Lyt til hjertet og skær alt andet fra. Brænd alt væk som ikke hjælper dig og gør dig godt. Lyt til hjertet...
 
Når du er stille og tillader at hjertet taler for dig, så kan det være, at det som kommer til dig ikke giver helt mening. Men lad ikke dit hoved stå i vejen for dig. Lad hjertet tale rent og lyt til det.
 
Jeg kan garantere dig, at du ikke får et liv helt uden problemer. Det findes ikke. Men du kan vælge, hvordan du vil håndtere problemerne.
 
Lære at danse gennem regnen med din hund!
 
Være let i energien og tage lyset ind.
 
Væren med det som er.
 
Jo mere sjov og leg du og din hund har sammen. Jo mere I griner og hygger sammen jo mere succes vil du opleve.
 
OG det gælder ikke kun hundetræning. Det gælder alle områder i livet.
 
Vores hunde er de bedste læremestrer til præcis dette. De er livsnydere og opportunister. De lever ud fra hjertet. De følger det, som føltes godt, og leger sig gerne gennem livet. De bliver begejstret over de små ting og tager aldrig relationer for givet. De elsker ubetinget og er åbne for forandringer.
 
Ved at have det sjovt og følge vores hjerte, kan vi opnå vores mål meget lettere og uden udmattende anstrengelser.
 
I videoen ser du Noell gå fri ved fod. Noell eeeeeeelsker fri ved fod, og hun syntes selv, at hun er mega god til det.
 
Jeg syntes, som altid at hun er en superstjerne, og jeg elsker hendes energi og selvtillid 😍😍😍
 
Dog syntes jeg, at vi stadig har en laaaaaaang vej foran os. Vil meget gerne have hendes rytme meget mere jævn, så der kommer mere i flow i bevægelsen... Men nu er vi på vej, og vi har det sjovt, og det er det vigtigste. Blærerøvsvideoen kommer forhåbentlig en anden dag, men indtil da nyder vi træningen og hinanden.
 
Og ja Noell er er livsstykke uden lige, som gør mig lykkelig helt ind i sjælen. Altid gør hun sit bedste. Altid er hun mega stolt af sig selv. Wow sikke en power og selvsikkerhed. Elsker det på alle måder 😍
 
Noell lever ud fra hjertet. Lad os alle blive inspireret af det <3
 
 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar