Whocopied.me protects this content

Taknemlighed - is the name of the game


I dag da jeg vågnede kl. 5.00, så føltes det som om, at alt var vendt på hovedet. Min energi var lav, og jeg havde mest lyst til bare at putte mig væk og være stille.
 
 
 
Jeg stod fortumlet op, lavede min morgen kaffe, og gik stille og roligt i gang med min elskede yoga.
 
 
 
Derefter tændte jeg computeren. Jeg var stadig "stille" og kunne ikke rigtig lande i min krop.
 
 
 
MEN wauw. Da jeg åbnede computeren væltede der bogstavligt kærlighed ind. Den ene smukke og rørende besked efter den anden. Taknemlig fra de mest fantastiske kursister på DogSpirit samt en meget rørende besked fra en kursist på en af mine fri ved fod LIVE kurser.
 
 
 
 
Det hele var så smukt at tårerne trillede ned af kinderne af taknemlighed.
 
 
 
Du kan læse nogle af beskederne her:

 
 
 
 
Ham her, han er min zen-hund. Han er min allerstørste lærermester der kan gå på 4 ben. Jeg er SÅ taknemmelig for at have ham i mit liv! ❤️❤️
 
 
 
Dumle har været en meget stresset hund, og jeg var noget bekymret for hans reaktion, da vi skulle flytte væk fra vores vante omgivelser, og ja han stressede da også op, men han stresser kun fordi jeg var stresset over det..
 
 
 
Dumle har virkelig vist mig vejen hjem til “mig-selv”. Han er så rolig og afbalanceret, at jeg kunne græde af glæde! For hvem havde da troet at min lille stresshund kunne blive det.
 
 
 
Hvis jeg stresser op, så stresser han. Hvis jeg er presset, bliver han presset. Han er det vildeste spejl jeg nogensinde har haft. ❤️❤️
 
 
 
Men nu har vi det fantastisk, bare mig og ham og ingen andre at tage hensyn til! Vi elsker det her liv, hvor vi kan tage ud til en masse stævner og som i dag og i går, kan han ligge lige så fint og være sekretær hund. Han lå så fint i teltet, og kiggede bare på de andre hunde. Det var ikke sket for et år siden, der ville han have stået og gøet af mig. Men ikke mere! ❤️❤️ jeg er vild med mit nye liv, og det har DogSpirit og Boby Befree en stor del af æren af! Så tak for de kurser Lea ❤️❤️❤️ gerne mere af det! Tak for at hjælpe mig med at finde min indre ro! ❤️ det er det vildeste jeg nogensinde har prøvet!
 
 
 
Amanda Haue Jakobsson
 
 
 
*******
 
 
 
 
 
 
Elsker, elsker, elsker de her morgensnakke og selvom jeg prioritere min søvn de fleste dage, så skal mit "Lea-Fix" fordøjes inden dagen er omme.<3
 
 
 
Synes de her morgensnakke har fået mig til at reflektere en del over alt det der er fulgt med Dogspirit.
 
 
 
Har vist nærmest været med fra starten, ligesom andre herinde og tror ikke jeg havde været hvor jeg er nu, uden den støtte Dogspirit har været og de processer vi har været igennem.
 
Er gået fra at konkurrence resultater var eneste måde at få "anerkendelse" på og målet i sig selv, processen var egentlig mest noget der skulle overstås for at nå målet - Til at have fundet legen, glæden og kærligheden et helt andet sted.
 
Nu får jeg kun den anerkendelse jeg giver mig selv, ok, min "chef" er ret glad for at fårene ikke dør, bliver jagtet, bidt eller tager på tur ;) Men ingen giver mig point for at hjælpe et lam til verden med mindst muligt stress og ingen klapper fordi at fårene kom ind i folden første gang, eller vi fandt alle 100 dyr på 65 HA. Mine hunde stortrives og vores samarbejde er på et helt andet niveau end nogensinde før.
 
 
 
Glæden, lysten, legen og drivkraften kommer det helt rigtige sted fra nu og fokus er på nuet og på processen. For jeg bliver hele tiden kastet ud i nye spændende fantastiske ting og det går galt hvis fokus ikke er på lige her og nu, det kan være vældig barskt og der er ikke plads at være andre steder end i nuet. Det er liv og død til tider, ikke bare point - Og det er befriende, hvis det giver mening? Barskt, men befriende.
 
Rejsen er slet, slet ikke slut og måske den føre mig tilbage til et oprindeligt mål der involvere konkurrencer, men det er ikke så vigtigt. Universet har smidt mig en gave og den fokusere jeg på at udnytte og finde ud af hvordan jeg kan få den til at gavne andre mest muligt.
 
 
 
Men Dogspirit gør en forskel og jeg elsker det og Dogspirit har været en medvirkende årsag til at det lille vædderlam på billedet kom til verden i dag og både mor og lam har det godt - Det er da KÆRLIGHED <3
 
 
 
Næste projekt vi har gang i, er hvordan vi giver mest muligt videre til andre, af det fristed jeg har her.
 
 
 
Maria Jensen
 
 
 
******
 
 
 
 
Det er så stort, og jeg er så lykkelig på deres vegne, mine vegne og alles vegne. Denne udvikling og kærlighed er SÅ vigtigt på alle planer. Så KÆMPE TAK for fantastiske Jer og jeres fantastiske hunde.
 
 
Energien er så smuk og jeg kan slet ikke begribe, hvor meget det betyder. Ikke kun for Boblen-familien men også for mig. Du kan læse mere om Boblen HER.

 

 

HUSK du er fantastisk og jeg hepper på dig hele vejen.

 

Kærlighed,

 

Lea Nor / Play to Peak

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar