Whocopied.me protects this content

Hundefodernørd Ann Kristin Meyer: Sådan fodrer du bedst din hund

 

Hvis du har spørgsmål omkring din hunds foder, måske din hund er overvægtig, måske den ikke trives optilmalt eller måske du er nysgerrig omkring, hvordan du kan forbedrer din hunds foder. Dette interview med hundefodernørd Ann Kristin Meyer giver dig svarene.

Mange hunde lider af overvægt, vitaminmangel, allergi eller andet som skyldes fodringen. Så lad os hjælpe dig og din hund.

 

Præsentation af Ann Kristin

Hun er stud.MSc i Animal Science med speciale i hundeernæring - eller sagt på en anden måde: professionel hundefodernørd. Hundeernæring er hendes passion, og hun er af den overbevisning, at hundefodring handler om mere end bare at forsyne hunden med energi og nødvendige næringsstoffer.

 

Hun er desuden uddannet hundeinstruktør og har selv to golden retrievere.

HundefoderNørdens facebook-side handler alt om ernæring til vores firebenede venner. Ann Kristin deler ernæringstips, facts, diskussioner af videnskabelige artikler, nye trends indenfor fodring, inspiration til madskålen og meget mere.
 
Hendes mission er at hjælpe så mange som muligt til at blive klogere på ernæring til hunden, så vi kan byde vores hund et endnu bedre liv end den allerede har.
 
...because nutrition matters!
 
 

Emner vi kommer ind på:

  • Hundefodring handler om mere end bare mad til hunden...
  • Svaret på hvordan du bedst fodrer din hund
  • Ann Kristin deler hvordan hun fodrer sine egne hunde.
  • Nej, din hund er ikke en ulv
  • Overvægt og gigt
  • kødædende carnivorer eller altædende omnivorer
  • Råt eller kogt
  • Tørkost eller råtfoder

 

Vil du gerne se hele interviewet med mange flere tips (varighed over 1 time) så kom med i Boblen, hvor du straks får adgang til dette samt over 30 andre kurser og flere hundrede videoer.

Læs mere her: https://www.playtopeak.com/boblen

 
 

Ønsker du mere inspiration fra Ann Kristin til hvordan du bedst fodrer din hund så hop over på hendes facebookside her: https://www.facebook.com/hundefodernoerden/

 

Nu vil Ann Kristin og jeg elske at høre fra dig. Hvilken del af samtalen tiltalte dig mest og hvorfor?

Hvad kan du gøre for at forbedre din hunds foder i dag?

Skriv en kommentar nedenunder. Husk at dele så meget du kan i dit svar. Der er over 1000 som kommer her for at få hjælp og inspiration. Din historie kan måske gøre en forskel for en anden.

Vigtigt: del dine tanker og ideer direkte i kommentarfeltet. Links til andre posts, videoer etc vil blive fjernet.

 

Din hunds velfærd betyder noget. Din connection og drøm med din hund betyder noget. Du mærker det måske ikke nu, men du gør en forskel for din hund og for verden med hvert lille skridt du tager.

 

Tak for at du deler dit hjerte, stemme og tanker. Vigtigst af alt, tak fordi du lytter til din hund.

Har du en ven, træningsmakker, kollega eller kursist som kunne bruge lidt ekstra hjælp? Er der er gruppe af hunde-venner som kunne bruge denne video? Please del denne post med dem.

Med masser af kærlighed <3

XO

din hundeven Lea Nor

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar