Whocopied.me protects this content

Find din indre cheerleader...

Skærmbillede 2020-01-02 kl. 11.46.01

Jeg håber, at du og dine kære er kommet godt ind i det nye år.

Jeg elsker traditionerne omkring nytår, hvor vi giver os selv tid til at reflektere over året som gik, og vi begynder at lægge planer og gøre plads til alt det nye.

Jeg har blandt andet brugt jule- og nytårsdagene på at rydde op i mit indre. Give mig selv tid til at mærke efter og slippe gamle overbevisninger. Mine erfaringer er, at jeg må rydde op for at gøre plads til det nye - dette gælder både fysisk såvel som psykisk.


Vores sind er fuldstændigt fantastisk. Det er designet til at give os det, som vi ønsker.


Vi kan ønske os noget så simpelt som en god kop kaffe, og vi kan få kaffen. Få andre til at lave den, købe den eller selv gå ud i køkkenet og lave den.


Selv om det lyder simpelt og banalt, så er det præcis det målsætning handler om.


Det handler om at definere, hvad du ønsker, og dernæst finde ud af, hvad skal der til for at det kan ske, og så gøre arbejdet...

Det er nemt for os, når vi gør det så simpelt, som en kop kaffe, men faktisk er dette ens for alle vores ønsker.


Der hvor det kan blive svært for os, der når der er en konflikt med det vi inderst inde ønsker os, og de historier vi bevidst eller ubevidst fortæller os selv og har installeret som et "program" i os selv. Når dette er tilfældet vil vi sabotere vores egne mål og drømme. Det er derfor så mange laver nytårsfortsætter, som aldrig bliver opfyldt.


Vores fantastisk sind vil levere det vi ønsker, vi skal bare være meget bevidste og tydelige om, hvad det er, vi beder os selv om. Jeg tror på, at vi kan skabe det, vi drømmer om. Men hvis vi eksempelvis har en indre overbevisning om, at vi dybest set ikke er gode nok, hvilket er en indre overbevisning, som langt de fleste mennesker kender og mærker, så vil vi være bange for at blive bedømt, bange for at blive ”afvist”, hvilket kan resultere i blandt andet perfektionisme, og at vi saboterer os selv ved fx ikke at melde til stævner med vores hund, selv vi er klar. Vi kan komme med undskyldninger om, at det alligevel ikke er det rigtige for mig og min hund. Det samme kan også gælde, hvis du fx er jobsøgende. Nogle gange kan du sabotere dig selv så meget, at du slet ikke møder op.


Det kender jeg SÅ godt fra mit eget liv. Ofte kom jeg slet ikke i gang med de projekter, som jeg ønskede, fordi jeg fik overbevist mig selv om, at det ikke var godt nok alligevel… Eller jeg lavede undskyldninger for mig selv om, at hvis det ikke blev til noget, så var det nok meningen!


Jeg troede engang, at det kun var andre folk, som kunne få succes. Jeg følte ofte, at jeg ikke havde gjort det godt nok til stævner, eller når jeg holdt kurser. Jeg blev vred på mig selv for at levere noget, som jeg tænkte, var langt fra perfekt. Jeg fik lyst til at ”pakke” mig væk, græde, og jeg følte mig om en fiasko.


Der var en konflikt mellem hvad jeg vidste i mit hjerte, at jeg kunne, og den historie jeg fortalte mig selv. Historien blokerede min vej til succes.


Vejen ud af det mønster var først og fremmest at blive bevidst om, hvad det var som holdt mig tilbage. Blive bevidst om mine tanker og overbevisninger, og derfra give slip på dem og lade mig selv fylde op med nye kærlige tanker og overbevisninger.


Vi vil gentage det uhensigtsmæssige mønster igen og igen indtil ,vi bliver bevidste om vores øvre begrænsninger, som holder os tilbage for at åbne vores mål og drømme.


Jeg tror på, at vi ikke kan heale, det vi ikke forstår. Derfor er det så vigtigt først at blive bevidst om, hvad det er som sker inde i os. Hvad er det der blokerer os...? Jeg lover dig, at der er INTET galt med dig. Det er meget menneskeligt, at vi tror, vi ikke er gode nok, at vi har gjort noget galt, og at vi endvidere er hamrende bange for at blive afvist og bedømt af andre.


Vi kan træne os selv til at blive bevidste om vores tanker og vores indre dialog, som skaber vores virkelighed og vores resultater. Hvis du har et mål, du gerne vil opnå, så er det vigtigt, at have en indre cheerleader, som hepper på dig. Den vigtigste person i dit liv er dig. Og det er DIG som skaber dit liv. Derfor er det også vigtigt, at du hepper på dig selv. At du ønsker dig selv det bedste, og at du tror på dig selv.

Der er intet som vil booste dit selvværd så meget som ros fra dig selv. De ord du hører fra dig selv er de absolut vigtigste ord, du nogensinde vil høre. Ofte så taler vi ikke pænt til os selv. På et tidspunkt i vores barndom, er vi begyndt at tvivle på os selv. Vi tror ikke, vi er gode nok. Derfor kræver det træning at ændre den overbevisning.


"Fake it till you make it"

 

Du kan forsøge at uddanne dit sind, og alligevel aldrig ændre dig og dine programmer. Første skridt i at ændre sig selv er at EJE DET. GØRE DET. TRO PÅ DET!!!


Du får ikke ændret dine vaner bare fordi du gerne vil det. Dit ubevidste sind vil modstå det, fordi det er overbevist om, at der er noget galt med dig, at du ikke fortjener det, at du skal passe på dig selv, så du ikke bliver afvist... 

Du må først og fremmest forstå hvordan disse overbevisninger er blevet en del af dig i første omgang. Dernæst kan vi omprogrammere processen. Det betyder træning. Præcis ligesom når du skal træne din hund. Du ved at det kræver træning at ændre din hunds adfærd og lære den nye ting. Det samme gælder når du skal have installeret en indre cheerlader, som hjælper dig til at opnå dine mål og drømme. 

Så træn din hund, træn teknikken, forstå teorien, træn dig selv i at tale til dig selv på en anden måde.

Jeg elsker derfor ordsproget:  "fake it till you make it."

Uanset hvad du fortæller dit sind, så tror det på det. Du bliver stærkere, når du roser dig selv. Tænk på ros som en muskel. 

Styrk musklen hver dag. jeg kan gøre det. jeg betyder noget... Når din "rose-muskel" vokser og bliver større, stærkere og bedre, så vil din indre kritiker blive mindre og mindre...


Kærlighed 

Lea

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar