Whocopied.me protects this content

Er du en lyseslukker?

Der er mange forskellig måder vi kan lege med vores hunde.

Leg er ikke udelukkende lig med trækkeleg, selv om mange sætter lighedstegn mellem de to ting.

LEG er ikke en bestemt måde at "lege" på. Leg er leg. Det vil sige, leg er alt det som er sjovt, hvor vi er glade og lette i energien. Leg er min store passion, og et emne jeg kunne skrive en hel afhandling om, men det bliver ikke i dette indlæg

Denne blog handler om trækkeleg. Trækkelegen kan være et fantastisk "værktøj" i træningen, og trækkelegen kan virkelig styrke dit bånd med din hund. Jeg vil faktisk gå så langt som at sige, at hvis du kan have en fantastisk trækkeleg med din hund, så er du allerede godt i gang med at styrke din relation og træning med din hund. At have en god solid og sjov trækkeleg handler nemlig om din relation til din hund og, hvor godt du i virkeligheden kender den...

Nogle hunde har masser af drive på legetøjet og andre skal have det langsomt bygget op. Den ene hund er ikke mere succesfuld end den anden. Det handler nemlig ikke om det. Det handler om samspillet i legen.

Der er en masse frustreret hundeejere, som er frustreret over de ikke kan få legen til at fungerer optimal i træningen. Og der er en masse frustreret hunde, som er frustreret over at deres hundefører ikke kan finde ud af at lege. Så hvis din hund ikke kan lide at lege trækkeleg med dig eller din hund aldrig kommer tilbage med legetøjet, så er dette indlæg til dig.

Måske du er faldet i trækkeleg fælden, hvor du ubevist gør en eller flere fejl. Først og fremmest må du finde ud af, hvad din hund godt kan lide at lege med. Er din hund ikke så tændt på legetøj, så starter dit arbejde her. Start med at teste forskellige former for legetøj. Blødt legetøj med skind er oftest det som fungerer bedst for hunde, som ikke tænder så meget på legen. Men det er individuelt så du må bare prøve dig frem.

- kaninskindslegetøj
- lammeskindslegetøj
- buffaloskindslegetøj
- bolde
- trækkelegetøj med bold forenden
- kopattegummi
- fodbolde
- fleecetorv
- osv.

Derudover er der forskellige "fejl", du skal kende og være obs på i trækkelegen. Mange tror det bare handler om at lege vildt, og så bliver hunden glad. Men faktisk er der så meget mere i legen.

Legen er energi udveksling. Ligeværdig energiudveksling ligesom en dans. Se med i videoen som jeg har lavet til dig. Her kan du se nogle af de klassiske "trækkelege-bommerter" der faktisk ødelægger legen.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar