Lær hvordan din hund spejler dig
Forstå din hunds personlighed
Lær hvilken relationstype du har med din hund

Et anderledes foredrag!

Ofte taler vi om den tekniske del af træningen, timingen, adfærd, forskningen omkring hunde m.m. Dette foredrag er anderledes, det handler om, hvordan vi som hundens ejer og handler påvirker den. 

Hvis du havde mine hunde, ville de være anderledes. Hvis jeg havde din hund, ville den være anderledes. I foredraget kigger vi på, hvordan hunden spejler os.  Vi dykker ned i hvilken personlighedstype din hund er, og hvilken relation i har sammen.

Min niche er at dykke ned i den kompleksitet, der ligger i at være en ekvipage. Det at være to individer, som skal samarbejde på sekundet i et træningsprogram og få det hele til at gå op i en højere enhed. Det er vigtigt at forstå hunden, og kigge på handlerens ansvar for at teamet kan få succes.

Tilgangen til dette foredrag er mentaltræningspiritualiteten samt den psykologiske forståelse af, hvad der sker mellem hund til handler.

Vi gennemgår de forskellige hunde-personlighedsprofiler, og hvilke ting du skal være opmærksomme på for at få succes i træningen. Blandt andet kigger vi nærmere på den sensitive hund, og hvordan vi kan vende svagheder til styrker

Lea deler sin egen personlige historie om, hvordan hendes tidligere hunde har spejlet hende, og hvordan de nuværende hunde konstant lærer hende nyt om dem og hende selv. 

 

Det er et foredrag, der lægger op til refleksion og eftertanke. Jeg giver dig brugbare redskaber til at skabe en tættere relation og få succes i din træning! 

Tilmeld dig her
 • “ Tuuuuusind tak for dig 🙏🏻❤️ Du giver så meget inspiration videre... sikken et fantastisk foredrag som gav noget at tænke over 🥰 ... Din tilgang til samarbejdet mellem hund og fører har virkelig hjulpet mig med en masse indsigt i relationen mellem mine hunde og jeg ❤️😍”

En aften fyldt med aha oplevelser

Aftenen er fyldt med inspiration og tankevækkende viden. Du bliver klogere på din hunds personlighed, jeres relation sammen, og hvordan din hund spejler dig. 

Jeg lover, at du går fra aftenen med inspiration og masser af stof til eftertanke.


Kan du nikke genkendende til bare et af disse spørgsmål, så er foredraget for dig:
 • Kender du til følelsen af afmagt og ved du ikke, hvordan du skal støtte din hund bedst bedst?
 • Er du bekymret for din hund?
 • Bliver du ind imellem ramt af følelsen af at have fejlet som hundefører?
 • Har din hund svært ved konkurrencesituationen?
 • Ønsker du at have en tættere relation til din hund? 

Udvikling for hund & fører

Når du er åben for at lytte til din hund, og du ved hvordan du skal lytte, så kan du pludselig mærke, hvad den har på hjertet. En ny og spændende udviklingsrejse kan begynde.

Lær om hundepersonligheder

Bliv bevidst om hvordan din hund spejler dig, og hvordan spejlet kan blive et redskab til en fantastisk udvikling hos både dig og hunden.

Få en unik og stærk relation

Forstå din relation med din hund. Hvad fungerer og hvad spænder ben for Jer? Du lærer om din hunds personlighed, og hvordan I kan blive endnu tættere og blive et stærkere team.

Tilmelding her >>

Foredragsoplevelse ud over det sædvanlige

Leas tilgang til hundetræning er, at vi skal forbedre vores samarbejdet med hunden ved at forstå den og os selv - både på det fysiske og mentale plan. På den måde kan vi forbedre relationen og samarbejde mellem hund og fører. 

Hun bruger både sin rationelle hjerne, læringsteorierne, sin intuition og sin spirituelle tilgang, når hun arbejder med hundene. Hun er derfor kendt for at turde se tingene fra en anderledes vinkel.

Lea er uddannet Cand.Com, KropsMaster, Spirituel Mentor, hunde- og klikkerinstruktør. Hun er samtidig en af landets mest populære foredragsholdere og undervisere. Med en billet i hånden får du en fantastisk aften som samtidigt gør dig til en bedre hundefører for dig hund.

Det siger deltagerne om foredraget...

 • “Tusind tak for en fantastisk aften i såå flotte omgivelser. Wow. Og tak for sådan et hudløst ærligt og sårbart foredrag, hvor intet var holdt tilbage — jeg så flere med våde øjne — og alle tog meget læring med hjem. Tusinde tak for det! ❤️”

 • “Det var en dejlig og inspirerede aften i skøn selskab med andre hundenørder 😜 kan kun anbefale dette foredrag 👏😍 tak Lea ❤️”

 • “tak for er godt og ærligt foredrag. ❤️ Det gav på mange punkter, stof til eftertanke. 😊”

PRIS & TILMELDING

Foredraget afholdes i Pavillonen på Herthadalen (Slangealléen 1 · 4320 lejre) 

Se mere om Herthadalen her

Pris: kr. 495kr. inkl. moms

Prisen inkluderer the, kaffe og lækker kage fra restaurant Herthadalen. 

Dato: 13. feb. 2020 

Tid: kl. 18.00 – 21.00

MAKS plads til 60 deltagere

Ønsker du at høre nærmere om foredraget, så er du velkomme til at skrive til mig på hello@playtopeak.com 

Tilmeld dig her
Skærmbillede 2019-09-09 kl. 19.53.38.png
 • “Det var en fantastisk aften i det bedste selskab og med de bedste energier ❤️ tak for du vil dele din viden og erfaring og ikke mindst din egen historie 🙏❤️”

 • “Det var et fantastisk foredrag, så ærligt og åbent og samtidig meget spændende ❤️”

 • “Tak for et fantastisk foredrag i går. Jeg elsker at det er så personligt, åbent og ærligt 😍”