Whocopied.me protects this content

Sådan tager du et BONUS kursus i Boblen.

Vi har over 30 BONUS kurser i Boblen, og alle kurserne meget nemme at gå til. Så snart du er medlem, får du en guide, hvor jeg hjælper dig med at få overblikket over kurserne, så du kan få strukturet din træning bedst muligt.

Det første du skal gøre er, at vælge hvilket kurset, du gerne vil se og træne med din hund.

Alle kurser starter med en beskrivelse af, hvad kurset handler om, så du nemt kan gennemskue om det er noget du gerne vil træne nu. 

Kurserne er inddelt i moduler og lektioner fyldt med tekst og videoer. Mange af træningsvideoerne har også voice-over, så de er nemme at forstå og gå til.. 

Du kan tage alle kurserne så mange gange, som du vil, og hoppe rundt i materialet præcis som du har lyst.

Kurserne er on-demand, hvilket betyder du kan tilgå dem på PC, mac, mobil, tablet etc. lige når du vil, og når det passer ind i din travle dag.

Oversigt over BONUS kurserne, du kun kan få fingre i via Boblen

 KLIK på hvert billedet for at læse mere om det enkelte kursus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DEN LUKKEDE FACEBOOK-GRUPPE

Inde i den lukkede facebook-gruppe, som hører med til Boblen, kan du se hvad de andre medlemmer har skrevet, lagt op af videoer og fået af kommentarer og hjælp. Det kan være en kæmpe hjælp at se andre træne og se deres feedback. 

Stemningen i facebook-gruppen er meget kærlig og opbakkende. Alle taler pænt til hinanden, støtter og vil virkelig hinanden det bedste. Jeg er så stolt over, hvor gode alle er til at hjælpe og heppe på hinanden - både når det går godt, og når det går mindre godt.

Det er virkeligt sjældent, at en så stor netværksgruppe (vi er pt over 100 medlemmer i gruppen) kan være så tryg, givende, velfungerende og kærlig.

Stor TAK til alle jer, som er med til at gøre den så fantastisk.

Jeg er selvfølgelig også med i facebookgruppen, og svarer på spørgsmål, hepper og guider videre i træningen.

Intet emne er for småt eller stort og alle niveauer er meget velkommen. 

Vi har alt fra sprøde førstegangshundeejere til konkurrenceudøvere og instruktører.

BLIV BOBLEN MEDLEM!

For at kunne hjælpe flest mulige er det nu muligt at blive Boblen medlem via et månedligt abonnement. Denne mulighed gælder kun i en begrænset periode.

Vælg den tilmeldings mulighed, der er bedst for dig!