Kurser & foredrag med Lea Nor 

Foredrag og kurser der er åbne for tilmelding!

 • Lejre, Sjælland d. 7. maj 2020  - Foredrag: Din hund Dit spejl  Læs mere her
 • Fyn, Sanne Gertz d. 30. maj 2020 - heldags kursus "Ord betyder noget". Tilmelding via Sanne Gertz: sannegertz@gmail.com
 • Nørresundby, DcH Aalborg, Jylland d. mandag d 15. juni 2020 - Foredrag: Din hund Dit spejl. Tilmelding via SMS til Lise Sauer på 60473642 
 • Hadsten Hundevenner, Jylland d. 9-10-11 oktober 2020. Kontakt Tom Mortensen: tom@hadstenhundevenner.dk
 • Easy Dogcenter og AniCura Varde dyrehospital, lørdag d. 14. marts KL. 11.00. Tilmelding HER 

Det siger kursisterne...

 • Lea Nor

  “Først tak for et givende og interessant kursus 👍
  Så lidt mere ros, du skaber virkelig en positiv stemning i det du gør. Jeg har deltaget i et hav af kurser, både som dyrlæge og hundeejer. Altid med dygtige og vidende undervisere (ellers gider man jo selvfølgelig ikke booke). Men jeg husker ingen der i den grad ser det positive hos hver ekvipage, og udvikler derfra.
  Og selvfølgelig ser du fejl og mangler, og ind imellem sikkert også helt fantastiske hunde og ekvipager. Men man mærker ikke forskellen som kursist. Man mærker bare positiv stemning og begejstring. Både for arbejdet med hundene, men også for os og vores hunde.
  Meget ofte løber begejstringen af med undervisere, når de ser en enkelt hund måske med særligt flair for dele af arbejdet (hos os typisk “raket-hunde” i gruppe C)
  Og det efterlader alle andre på holdet/kurset men fornemmelsen at deres hund er ikke heeeelt spændende nok. Det vokser ingen hundefører af. Jeg tænker ikke det ændrer ved deres egen glæde ved hunden, men det slukker begejstring.
  Men det gør du bestemt ikke! Du vækker begejstring og lyst til at fortsætte.
  Så kæmpe ros herfra 👍❤️”

  Dyrlæge og træner IPO

 • Lea Nor

  “Wow altså! Jeg elsker dine kurser, Lea! Jeg har lært så meget, og jeg er så kæmpe stolt af Alfred! Det var først her i weekenden, at det gik op for mig hvor meget udvikling Alfred har gennemgået det sidste stykke tid, fordi jeg kunne huske, hvad Lea havde hjulpet mig med sidste gang! Puha, jeg var SÅ tæt på at tude mange gange alle tre dage, fordi jeg følte at så mange ting faldt på plads og fordi at jeg jo bare har den mest fantastiske hund i hele verden!

  Tak for dig, Lea Nor”

 • Lea Nor

  “Lea’s fantastiske evne til at se sammenspillet mellem hund og fører er helt enestående.

  Begge mine hunde knoklede som sindssyge og jeg total lykkelig for mine helt specielle, dejlige og fantastiske hunde. Den mentale del til hundeføreren var super fed og gav virkelig stof til eftertanke. Ting og oplevelser blev billedligt talt gravet ned i skoven på vej hjem.

  Tak Lea fordi du er dig.”

  Konkurrencelydighed (LP)

 • Lea Nor

  “Tak for et fantastisk kursus 🐕👏”

  Redningshundefører

 • Lea Nor

  “Kan kun varmt anbefale Lea Nor træning....hold op hvor får vi mange gode redskaber med til videre træning. Vi rykker så fint fremad i øvelserne og får masser af masser af positiv motivation og sparring på hver kursus vi deltager i hos dig Lea 🙏🏻❤️🤩 ....elsker vores træninger 😘 tak for dig!!! ”

  konkurrencelydighed (LP)

 • Lea Nor

  “Vi har været hos Lea én gang, og det er allerede en helt anden hund, jeg har at træne med nu! Jeg kan slet ikke vente med at komme til prøve igen! 💪🏻”

  Konkurrencelydighed