Mød Lea

 

Foredragsholder

Uddannelsesleder

Instruktør

Forfatter

Træningsnørd

Entreprenør

Hundetosse

 

 

 

Om mig

Jeg har elsket hunde og dyr hele mit liv. Det startede med de hunde, jeg er opvokset med og hestene, som betød alt for mig.

Hundene hjælper og inspirer mig til at være nærværende, ærlig og taknemlig. De er på mange måder mine læremestre, og de gør mig til et bedre menneske. Det var hundene, som redede mig i 2010, da jeg led af stress, depression og insomnia. Min islandske fårehund Uma lærte mig at slappe af, meditere, finde roen og stilheden inde i mig selv, lytte til mig selv, mærke glæden og taknemligheden og ikke mindst, så lærte hun mig at sove igen.

Dagen jeg valgte at ændre mit liv, var dagen jeg blev hundetosse og begyndte at meditere. Det er en rejse tilbage til mig selv og til mit sande formål: at være en kilde af kærlighed og inspiration i verden med hundene i hjertet.

Min mission er at hjælpe dig med at få en stærkere relation til din hund, hvor I begge er mere nærværende og fokuserede.

Der er mange måder jeg kan hjælpe dig på uanset, hvor du er på din hunde-rejse.

Jeg er foredragsholder, uddannelsesleder, forfatter, træningsnørd og hundeinstruktør. Jeg har hjulpet hundredevis af hundeejere med at få mere glæde ind i træningen, få mere selvtillid samt opbygge en stærkere relation med hunden. Via Boblen min onlinemedlemsklub, hjælper jeg danske, svenske, islandske og norske hundeentusiaster - fra sprøde nybegyndere til konkurrenceudøvere og instruktører. 

Jeg har levet af hund og undervist, siden jeg blev færdiguddannet instruktør fra Hund & Træning. Jeg har også en kandidatgrad i kommunikation fra Roskilde Universitet (Cand.comm), og har været under uddannelse hos både Irene Jarnved og Vibeke Reese. Jeg er uddannet Krops Master hos Nomi Correli, og Mentor hos Christine Eilvig og har sidenhen videreuddannet mig indenfor coaching og hundetræning. Jeg kan ikke lade være med at deltage i alverdens seminarer og kurser om hunde, adfærd og læring. Det er min store passion. Når jeg har et øjeblik, så er det der mit fokus forsvinder hen. Jeg er fuldt ud dedikeret til at skabe mere uddannelse og vækst indenfor området innovativ positiv baseret hundetræning. Kan aldrig få nok af samspillet mellem hund og menneske.   

Jeg er grundlægger af ”LeaNor.dk” og så er jeg den stolte medejer af ”Just Be Dog”, som tilbyder uddannelser, hundeprodukter & hundetræning for alle. 

Jeg tror på, at alle, uanset art, lærer og trives bedst i et kærligt og positivt miljø. Vi skal følge det som føltes godt. Følge gnisten og glæden i hundens øjne, og derfor er jeg altid på jagt efter at kunne optimere træningen med positive forstærkningsteknikker.

 

"Lad ikke dine forventninger stå i vejen for at se den hund, som er lige foran dig"

- Lea Nor