Mød Lea

 

Foredragsholder

Uddannelsesleder

Hundeinstruktør

Mental træner

Forfatter

Træningsnørd

Entreprenør

Hundetosse

Hundesportsudøver

 

 

 

Om mig

Jeg er foredragsholder, uddannelsesleder, forfatter, træningsnørd, hundesportsudøver og hundeinstruktør. Jeg har hjulpet hundredevis af hundeejere med at få mere glæde ind i træningen, få mere selvtillid samt opbygge en stærkere relation med hunden. Jeg hjælper danske, svenske, islandske og norske hundeentusiaster - fra sprøde nybegyndere til konkurrenceudøvere og hundeinstruktører. 

Jeg er grundlægger af ”LeaNor.dk” og så er jeg den stolte medejer af ”Hund360” - en dansk virksomhed, der tilbyder: onlinehundetræning, hundetræner-uddannelser, indendørs hundetræningshaller, foredragslokale samt hundebutik med kvalitetsudstyr til hunde og deres ejere.

 

For hunden

 Jeg identificerer og udvikler potentialet i hunden med empati, forståelse og tålmodighed. Jeg tror på, at alle, uanset art, lærer og trives bedst i et kærligt og positivt miljø. Vi skal følge det som føltes godt. Følge gnisten og glæden i hundens øjne, og derfor er jeg altid på jagt efter at kunne optimere træningen med positive forstærkningsteknikker.

 
For hundeføreren

Meditation og mental træning er nogle af grundpillerne i min hundetræningskarriere. På den måde kan jeg hjælpe hundefører som kæmper med nerver, frygt, at være tilstede i nuet eller dem som ønsker at blive genforenet med deres målsætning på en ny måde. 

 

"Lad ikke dine forventninger stå i vejen for at se hunden lige foran dig"

 

- Lea Nor 

Der er mange måder jeg kan hjælpe dig på uanset, hvor du er på din hunde-rejse.

HundeTV

Træn som en PRO

Bog