Om Lea

Det absolut vigtigste for mig er kærligheden. Hunde er kærlighed. Og jeg er overbevist om, at det som gør hunde ekstraordinære er deres ubetinget kærlighed til os. Jeg elsker at arbejde med hundene, at være sammen med hundene. Følelse af at være i nuet sammen. At smelte sammen til en. At vi mærker og forstår hinanden. At være i flow med hunden. Det er det ultimative for mig.

 

Lea har en urokkelig kærlighed til dyr – især hunde, og hun tror på, at hundetræning handler om forståelse, kommunikation og samarbejde. Det handler aldrig om at ”opdrage” vores hunde til at adlyde. Det handler om processen at engagere hunden, så den har lyst til at samarbejde. Mange hundefører fokuserer for meget på, hvad hunden skal. Vi skal hellere fokusere på, hvad vi selv skal.

Lea arbejder med mennesker som ønsker at udvikle sig personligt og sammen med hunden. Hun kombinerer læringsteorierne, den nyeste forskning, tekniske færdigheder og mentaltræning i sit arbejde med hunden og føreren. Hun er derfor kendt for at turde se tingene fra en anderledes vinkel. Hun bruger både sin rationelle hjerne, læringsteorierne, sin intuition og mental træningen.

Hun har hjulpet tusindvis af hundefører med at få mere glæde ind i træningen og en stærkere relation med hunden. Via Boblen, Danmarks største onlinetræningsklub, hjælper hun danske, svenske og norske hundetræningsentusiaster - fra sprøde nybegyndere til hardcore konkurrenceudøvere og instruktører. Lea er desuden en af Danmarks mest populærere kursus- og foredragsholdere indenfor hundefaget. Hun har hjulpet tusindvis af hundefører med mental coaching, og med at få mere glæde ind i træningen og en stærkere relation med hunden.  

Lea har udover sin uddannelse som hundeinstruktør desuden også en Master i kommunikation fra Roskilde Universitet (Cand.Comm), og hun er uddannet Mental Træner og Krops Master. Hun har udover Boblen (online træningsklubben) i dag to hunde-virksomheder. ”Lea Nor” som primært omhandler mentaltræningen og udviklingen af hundeføreren, og så er hun medejer af ”Just Be Dog”, som tilbyder hundeprodukter, hundetræning og instruktøruddannelser.

Lea er opvokset med hunde, og hun har i dag 4 hunde, som alle er en vigtig og uundværlig del af hendes liv. Uma (islandsk fårehund tæve på 10 år), Effie (border collie tæve 4 år), Noell (border collie tæve 3 år) og Lucy (border collie tæve 2 år). Lea er en aktiv hundesportsudøver og træner med alle hundene, dog er Uma nu pensioneret, og de hygger sig mest med lidt tricks og spor. Lea har trænet Rally lydighed, agility, spor, LP lydighed og hyrdning. I dag er det primært LP sporten, som hun konkurrer i med sine 3 border collier og hyrdningen, som har hendes fokus. LP sporten handler for Lea om, at få noget, som er virkeligt svært, til at se meget let ud. Det handler om, at kunne kommunikere med hunden, samarbejde og være i boblen sammen – helt upåvirket af alt det som sker omkring os.

Om Lea

HVEM ER DU?

Lang historie kort. Jeg er hunde-elsker, uddannelseleder, kursusholder, forelæser, blogger, iværksætter, yogi og "recovering" perfektionist. 

Jeg bruger min tid med mine hunde, familie, venner og kursister. Jeg kan ikke lade være med at deltage i alverdens seminarer og kurser om hunde, adfærd og læring. Det er min store passion. Når jeg har et øjeblik, så er det der mit fokus forsvinder hen. Jeg har en uforklarlig lyst til at vide mere og mere og blive dygtigere og dygtigere. Kan aldrig få nok af samspillet mellem hund og menneske.

 

HVOR ER DU FRA?

Jeg er født i Svendborg, boet i Odense fra 0-7 klasse, boet i Nærum fra 7-10 klasse, efterskole på Langeland i 10'ende klasse, boet i Ollerup da jeg tog 1.g på Fåborg Gymnasium, boet i København/Østerbro da jeg gik i 2. og 3. g på Christianshavns Gymnasium, flyttede lidt rundt i København, mens jeg gik på Roskilde Universitet og fik titlen Cand.com med karakteren 12 i mit speciale, mens jeg studerede til hundeinstruktør hos henholdsvis Vibeke Reese og Irene Jarnved.

Jeg arbejdede for Henrik Vibskov som indkøber og butiksbestyrer. Jeg åbnede to butikker. En butik i KBH og en i Oslo. Senere arbejdede jeg med PR for By Malene Birger og med sociale medier hos Nordisk Film. Flyttede til Karlslunde og blev certificeret hundeinstruktør hos Hund & Træning. Blev selvstændig og begyndte at undervise fuldtid som instruktør med en lille hundeshop. Flyttede til Gentofte og dernæst Tuse Næs, og nu bor jeg i Lejre, Roskilde og lever udelukkende af min store passion: hund og hundesport.

 

HVAD SKRIVER DU OM?

Jeg skriver om hundetræning, mental træning, konkurrencetræning, mine erfaringer og om de fejl jeg har begået på min vej. Jeg håber, at mine fejl kan hjælpe andre til at forstå dem selv og deres hunde bedre. 

 

HVOR MANGE HUNDE HAR DU?

I dag har jeg 4 hunde. Uma (islandsk fårehund 12.06.2009), Effie, border collie 20.02.2015), Noell, border collie 04.09.2016), Lucy, border collie 15.07.2017).

Vi træner FCI lydighed, agility og hyrdning.

 

 Undervisning 

HVOR LANG TID HAR DU TRÆNET HUND?

Jeg har haft hunde hele mit liv, så har faktisk altid trænet hunde. Jeg begyndte bevidst at træne hund og interessere mig for hundesport og konkurrencer for 10 år siden. Jeg har undervist siden 2013.


HVEM UNDERVISER DU?

Jeg underviser hundetrænings-entusiaster - fra sprøde nybegyndere til hardcore konkurrenceudøvere, instruktører og adfærdsbehandlere.

 

HVAD ER DIN UDDANNELSE?

Jeg er uddannet Cand.Comm fra Roskilde Universitet, hundeinstruktør fra Hund & Træning, Krops Master hos Nomi Correli, Mentor hos Christine Eilvig og har sidenhen videreuddannet sig både indenfor coaching og hundetræning. Jeg er fuldt ud dedikeret til at skabe mere uddannelse og vækst indenfor området innovativ positiv baseret hundetræning. 

 

HVOR UNDERVISER DU?

På en mission om at få mere leg og glæde ind i hundetræningen producerer jeg et succesfuldt online community, som leverer træning og inspiration til alle som har brug for det. Udover online undervisning så har jeg hold på Sjælland i Roskilde området, har uddannelse i Jylland og på Sjælland. Ellers underviser jeg i hele landet og udlandet, når jeg bliver inviteret til at holde kurser og foredrag.

 

HVORDAN KAN JEG TRÆNE MED DIG?

Jeg har holdundervisning, uddannelse, enetimer, workshop, onlinekurser, holder foredrag, seminarer og meget mere. Skriv til mig her hvis du ønsker at booke mig til et kursus eller foredrag: hello@leanor.dk