Om Lea

Det absolut vigtigste for mig er kærligheden. Hunde er kærlighed. Og jeg er overbevist om, at det som gør hunde ekstraordinære er deres ubetinget kærlighed til os. Jeg elsker at arbejde med hundene, at være sammen med hundene. Følelse af at være i nuet sammen. At smelte sammen til en. At vi mærker og forstår hinanden. At være i flow med hunden. Det er det ultimative for mig.

 

Lea har en urokkelig kærlighed til dyr – især hunde, og hun tror på, at hundetræning handler om forståelse, kommunikation og samarbejde. Det handler aldrig om at ”opdrage” vores hunde til at adlyde. Det handler om processen at engagere hunden, så den har lyst til at samarbejde. Mange hundefører fokuserer for meget på, hvad hunden skal. Vi skal hellere fokusere på, hvad vi selv skal.

Lea arbejder med mennesker som ønsker at udvikle sig personligt og sammen med hunden. Hun kombinerer læringsteorierne, den nyeste forskning, tekniske færdigheder og mentaltræning i sit arbejde med hunden og føreren. Hun er derfor kendt for at turde se tingene fra en anderledes vinkel. Hun bruger både sin rationelle hjerne, læringsteorierne, sin intuition og mental træningen.

Hun har hjulpet tusindvis af hundefører med at få mere glæde ind i træningen og en stærkere relation med hunden. Via Boblen - hendes onlinemedlemsklub, hjælper hun danske, svenske og norske hundetræningsentusiaster - fra sprøde nybegyndere til konkurrenceudøvere og instruktører. Lea er desuden en populær kursus- og foredragsholder.

Lea har udover sin uddannelse som hundeinstruktør desuden også en Master i kommunikation fra Roskilde Universitet (Cand.Comm), og hun er uddannet Mental Træner og Krops Master. Hun har udover Boblen (online træningsklubben) i dag to hunde-virksomheder. ”Lea Nor” som primært omhandler mentaltræningen og udviklingen af hundeføreren, og så er hun medejer af ”Just Be Dog”, som tilbyder hundeprodukter, hundetræning og instruktøruddannelser.

Lea er opvokset med hunde, og hun har i dag 4 hunde, som alle er en vigtig og uundværlig del af hendes liv. Uma (islandsk fårehund tæve på 10 år), Effie (border collie tæve 4 år), Noell (border collie tæve 3 år) og Lucy (border collie tæve 2 år). Lea er en aktiv hundesportsudøver og træner med alle hundene, dog er Uma nu pensioneret, og de hygger sig mest med lidt tricks og spor. Lea har trænet Rally lydighed, agility, spor, LP lydighed og hyrdning. I dag er det primært LP sporten, som hun konkurrer i med sine 3 border collier og hyrdningen, som har hendes fokus. LP sporten handler for Lea om, at få noget, som er virkeligt svært, til at se meget let ud. Det handler om, at kunne kommunikere med hunden, samarbejde og være i boblen sammen – helt upåvirket af alt det som sker omkring os.