Whocopied.me protects this content

Vores historie:

Efter jeg blev uddannet som instruktør i 2013 begyndte jeg at undervise i hundesporten LP/FCI lydighed. Kort tid efter levede jeg af at undervise, og jeg blev professionel hundeinstruktør, fordragsholder og mental coach. 

I 2018 startede jeg PlayToPeak.com og medlemsklubben Boblen med intensionen om at fortælle historier om LP sporten og gøre den tilgængelig for alle med træninger, interviews, videoer og meget mere. 

Boblen udviklede sig hurtigt og blev større og større og nu omfavner vi hundefører indenfor både rally-, HTM-DcH-, IGP, agility, nose work og andre passionerede hundefører.

Mange hundefører dedikerer hele deres liv til hunde og lærer så meget undervejs. De lærer om dem selv, om deres sport, om livet, om relationer, indlæringsteorier og vigtigst af alt om træningen af hunde. Jeg ønskede at dele disse erfaringer og bidrage med en følelse af connection og sammenhold mellem hundefører i hele verden.

Vores mission udviklede sig til, at forene hundefører fra alle discipliner og på alle niveauer - fra hardcore konkurrenceudøvere til sprøde nybegyndere, som lige har fået deres første hvalp. 

Hundetræning er en livsstil - en måde at leve på, og vi stræber efter at fejre det på alle måder.

  

Vores mission

Vores mission er at ære båndet mellem hunde og hundefører og at fejre den samhørighed, vi udvikler med andre hundefører, og hundene vi elsker.

Vores mission er at give tilbage til det fællesskab, som har givet os så meget, på en måde som ændrer hundesports fællesskabet til det bedre og tillader både hunde og hundefører over alt at nyde denne livsstil.

Vores mission er at forenes i den rejse. Uanset om du sigter efter at konkurrere til VM, konkurrere med din første hund, eller at lære den vigtige grundtræning - alle hundefører betyder noget. Vi ønsker at forene alle hundefører verden over på denne rejse med hund.

 

Vores værdier

Vi tror på at et liv med hunde er bedre en et uden; at vi er klogere som et fællesskab af hundefører og hundelskere end hvis vi står alene; at historier fra hundefører beriger vores liv og styrker vores forståelse af hunde og hundetræning; at alle hundefører i hele verden ikke er inddelt i grupperinger af menesker, men nærmere en samlet nation af hundefører, som alle er drevet af vores kærlighed for hunde.

 

Vores Vision

I kernen af PlayToPeak.com er fællesskab og samskabelse. Vi tror på at alle hundefører ønsker at lære mere om dem selv, om andre hundefører og om de hunde vi dedikerer vores liv til. Vores mission her i PP er at fremme den samhørighed via indhold, produkter og fællesskab.