SÆT MÅL DER GIVER RESULTATER & FØLELSEN AF AT SMELTE SAMMEN MED HUNDEN

Klare mål hjælper dig og hunden til at være i FLOW - den absolut optimale tilstand af bevidsthed, hvor I præsterer i top og føler Jer i topform. I bliver opslugt i nuet og præsterer op til 500 % gange bedre. 

Mål er ikke bare mål...

Det er ekstremt kraftfuldt at sætte MÅL. Det er sikker måde at forbedre din og hundens præstationer og produktivitet.

Det er dog vigtigt at vide, hvordan vi sætter mål. Det lyder simpelt, men målsætning kan hurtigt spænde ben for dig, hvis du ikke er bevidst om, hvad du gør.

Et studie lavet af "Journal of Clinical Psychologi" viser, at de fleste mennesker laver det samme nytårsfortsæt 10 gange uden succes. 10 GANGE… Det er skræmmende, at vi trods ønsket om at opnå noget, ikke formår at gøre det...

Grunden til, at vi ikke når vores mål kan være, at vi ikke har lært, at sætte mål på den rigtige måde. Forskningen viser, at alle mål ikke er det samme. Alle mål er ikke hensigtsmæssige i alle situationer, OG endnu vigtigere så kan “forkerte” mål i “forkerte” situationer faktisk forværre jeres præstationer og sænke produktiviteten i træningen.

At sætte mål er en af de nemmeste måder at øge motivationen og forbedre præstation. Dette blev opdaget allerede i slutningen af 1960’erne af psykologerne Gary Latham og Edwin Locke. I utallige studier fandt Latham og Locke at målsætning øgede præstationen og produktiviteten med op til 25 procent. Det er meget!!!

Hvis vi sammenligner det med, at du træner cirka 24 timer med din hund om måneden, så svarer det til at få 6 ekstra timer foræret.

Mål er dog ikke bare mål. Alle mål ikke er det samme - tværtom. 

Der er flere typer af mål, og det er vigtigt at kende forskellen på dem, og hvordan du skal sætte dem for at opnå optimal præstationer, der involverer FLOW. 

Flow er en optimale tilstand af bevidsthed – en tilstand hvor vi har det bedst og præsterer vores bedste. Flow spiller en kæmpe rolle i vores evne til at nå vores mål.

Flow er den tilstand, hvor du føler at det hele bare ”spiller”. Du og hunden smelter sammen. I er boblen sammen. Du er i nuet med hunden. Du har masser af energi, og du tager med lethed beslutninger om, hvad I nu skal. Det er den ultimative tilstand, og alle som har prøvet det, vil bare have mere… 

Hvis vi ønsker målsætning, hvor vi rent faktisk opnår vores mål kræver det, at vi både sætter høje svære mål, der kan opnås gennem årene, OG at vi sætter klare mål, der kan opnås et minut ad gangen.

Men det betyder også, at vi skal vide, hvilket mål vi skal fokusere på og hvornår.

Når du sætter dine mål for 2020, så skal du altså have styr på dine mål – både de høje svære mål og de klare mål.

Så har du store mål for 2020 eller drømmer du om, at opleve den berømte følelse af FLOW - at være i boblen med hunden, så kom med på dette foredrag.

Lea deler på ærligste vis, hvordan målsætning kan spænde ben for os, og hvordan du kan sætte mål på en måde, som forbedrer din præstation med hunden til træning og til konkurrencer. Mål hvor hjælper dig til at opnå FLOW og en følelse af at være i boblen med hunden. 

Til foredraget deler Lea desuden også 3 strategier, som forskningen har vist tredobler dine ods for succes. Det er strategier Lea selv bruger med stor succes i træningen.

 

"Succes bliver ikke skabt af hvad du gør en gang i mellem. Succes bliver skabt af vedholdenhed."

-  Lea Nor

 

Undervejs i workshoppen guider Lea desuden en kraftfuld meditation, hvor du bliver stærkere forbundet med dig selv og din hund.

Succes is not the key to happiness. Happiness is the key to success. If you love what you do, you will be successful. (1)

Sammenligner du dig selv og din hund med andre?

Bliver du suget ind i verden, hvor du måske ubevidst bliver besat af, hvordan andre træner og hvor godt andre gør det?

 Youtube, facebook, instagram og alle konkurrencerne gør det nemt at sammenligne sig selv (og sin hund) med andre. Vi sammenligner os med, hvad andre kan, hvor dygtige de, hvor populære de er etc.

Du er ikke alene. Samfundet opmuntrer til det: Slå konkurrenten. Vær nr. 1, det handler om at ”vinde”, at være ”den bedste”... 

Problemet er, at det ikke nødvendigvis inspirerer dig eller din hund, til at udvikle jer og blive til stærkere sammen. Sammenligning fører ofte til det modsatte...

Lær at sætte mål, hvor din indre kritiker bliver stille, du sammenligner ikke, men får det bedste ud af dig og din hund. 

78661399_2650587558389394_40094876917825536_n

Foredragsoplevelse ud over det sædvanlige

Lea er professionel hundetræner, coach, forfatter, foredragsholder og konkurrenceudøver. Hun arbejder med instruktører, konkurrencehundefører, adfærdsbehandlere og top atleter indenfor hundesport. 

Leas tilgang til hundetræning er, at vi skal forbedre vores samarbejdet med hunden ved at forstå den og os selv - både på det fysiske og mentale plan. På den måde kan vi forbedre relationen og samarbejde mellem hund og fører. 

Hun bruger både sin rationelle hjerne, læringsteorierne, sin intuition og sin spirituelle tilgang, når hun arbejder med hundene. Hun er derfor kendt for at turde se tingene fra en anderledes vinkel.

Med en billet i hånden får du en fantastisk aften, som samtidigt forbedrer dine præstationer med din hund.