Whocopied.me protects this content

 

 Gratis meditationer

 

 

 

 

Meditation: connect med din hund

Aftenmeditation

Hjertemeditation

Meditation: overkom frygten

Sådan opnår du det, du ønsker med din hund

 • Lea Nor

  “Kære Lea 😊
  Jeg har brugt dine meditationer nu i 3 måneder HVER dag👍
  Hver morgen lytter jeg til "morgenmeditationen" i min seng lige når jeg vågner, derefter på vej til mit arbejde lytter jeg til "Overkom frygten" og ind imellem de andre meditationer om aftenen. De har virkelig gjort en forskel i mit daglige arbejde med børn og kollegaer og en enorm forskel i mit arbejde med min elskede hund og nu har jeg også fundet min næste kommende hvalp, som har været en svær og lang beslutning.
  Hun er kun på vej til, at blive lavet, men det hele er så fint og rigtigt som det aldrig har været før.
  DU er meget unik i det arbejde du laver Lea TAK, TAK, TAK ❤️”

  Hundeejer & medlem af Boblen

 • Lea Nor

  “Jeg har virkelig gavn af Lea Nors smukke aftenmeditation. Når tankemylder gør at det er svært at falde i søvn, lytter jeg til meditationen🙏❤️ Jeg kan varmt anbefale at lytte med på de smukke meditationer🌹🌹🌹 Tak / Taknemmelig”

  Hundeinstruktør & medlem af Boblen

 • Lea Nor

  “Kære Lea. Tusinde tak for meditationerne. Jeg startede på dem i sommerferien og har siden lyttet til morgen- og aftenmeditationen hver dag. Jeg har sat mit ur til at vække et kvarter før, lytter til meditationen, strækker mig og står op i et helt andet “mood” end tidligere om aftenen falder jeg meget hurtigere i søvn, uden en masse tanker men lyttende til din dejlige stemme. Tak Lea, du er helt unik 🙏 Tak for dig, også hvad angår Boblen og inspiration til øvelser med Usti (min elskede hund) 😍”

  Hundeejer & medlem af Boblen