Få GRATIS inspiration til din træning.

 

Skærmbillede 2019-02-03 kl. 20.35.45.png

Klik på lydfilerne herunder og få gratis guidede meditationer samt en podcast om, hvordan du opnår dine mål med din hund.

Ønsker du flere meditationer eller hjælp til at blive mere afslappet og glad i hverdagen, træningen eller til konkurrencer så kom med i Boblen HER.

Jeg vil elske at dele mere med dig.

Meditation: connect med din hund

Aftenmeditation

Hjertemeditation

Meditation: overkom frygten

Sådan opnår du det, du ønsker med din hund

 • “Kære Lea 😊
  Jeg har brugt dine meditationer nu i 3 måneder HVER dag👍
  Hver morgen lytter jeg til "morgenmeditationen" i min seng lige når jeg vågner, derefter på vej til mit arbejde lytter jeg til "Overkom frygten" og ind imellem de andre meditationer om aftenen. De har virkelig gjort en forskel i mit daglige arbejde med børn og kollegaer og en enorm forskel i mit arbejde med min elskede hund og nu har jeg også fundet min næste kommende hvalp, som har været en svær og lang beslutning.
  Hun er kun på vej til, at blive lavet, men det hele er så fint og rigtigt som det aldrig har været før.
  DU er meget unik i det arbejde du laver Lea TAK, TAK, TAK ❤️”

  Hundeejer og medlem af Boblen

 • “Jeg har virkelig gavn af Lea Nors smukke aftenmeditation. Når tankemylder gør at det er svært at falde i søvn, lytter jeg til meditationen🙏❤️ Jeg kan varmt anbefale at lytte med på de smukke meditationer🌹🌹🌹 Tak / Taknemmelig”

  Hundeinstruktør og medlem af Boblen

 • “Kære Lea. Jeg vil også sige tusinde tak for meditationerne. Jeg startede på dem i sommerferien og har siden lyttet til morgen- og aftenmeditationen hver dag. Jeg har sat mit ur til at vække et kvarter før, lytter til meditationen, strækker mig og står op i et helt andet “mood” end tidligere om aftenen falder jeg meget hurtigere i søvn, uden en masse tanker men lyttende til din dejlige stemme. Tak Lea, du er helt unik 🙏 Tak for dig, også hvad angår Boblen og inspiration til øvelser med Usti (min elskede hund) 😍”

  Hundeejer og medlem af Boblen