Whocopied.me protects this content

Få et lynhurtigt stop med belønningssignaler

Grundtræningen til et lynhurtigt stop

Min grundtræning til er hurtigt stop i indkaldet er baseret på mine belønningssignaler, og at hunden virkelig forstår dem og lytter efter.

Fx så betyder:

Get it = tag legetøjet på jorden

Hånd = Tag legetøjet i min hånd

 

Når hunden virkelig forstår disse signaler, så kan jeg fx bruge dem til at indlære et hurtigt stop. I starten siger jeg ikke selve stop-signalet, men jeg vil blot lære hunden at stoppe hurtigt. Altså selve bevægelsen "at stoppe hurtigt".

Et hurtigt stop kommer af at det kan "betale" sig for hunden at stoppe hurtigt. Derfor starter jeg indlæringen af et hurtigt stop, ved at den får en god belønning og den derfor har en stærk forventning og gerne vil stoppe så hurtigt som muligt. 

 

Se videoen :)

 

Step 2) Når hunden reagerer lynhurtigt begynder jeg at sige mit stå-signal før mit belønningssignal.

 

Vil du gerne lære mere så kom med i Boblen

 

God fornøjelse med træningen

 

xo Lea

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar