Whocopied.me protects this content

Kend dit "WHY"

Find dit WHY

Hundesport er unikt da det ikke kun handler om, at vi selv skal præstere. Vi skal være et team med et andet individ. Vi skal være et team med vores bedste ven.

Her er en vigtig lektion, som vil hjælpe dig til at få succes med din hund uanset hundesport.


Forbliv forbundet med dit "WHY"

"Jeg elsker hunde. Jeg elsker at connecte med hunde. For mig er hunde er spirituelt dyr, ligesom naturen er det De spejler mig altid helt rent. Jeg kan aldrig lyve overfor dem. De ved altid, hvordan jeg har det, og de fortæller mig det uden omsvøb. De kommunikerer helt rent, og min kærlighed til dem føles uendelig. I hunde ser jeg et kærligt væsen. En ægte ven. Min familie.

Hunde er mit liv, det er hvad jeg gør"

 

Dette er mit "WHY"

Når du oplever tilbagegang, modstand, fiaskoer eller andet og du har lyst til at opgive det hele, så er det vigtigt at du husker dit WHY.

- Dit WHY er årsagen til, at du træner hund.

- Dit WHY er "hvorfor" du gør alt det, du gør med hunde. 

- Dit WHY hjælper dig med at finde tilbage til glæden i træningen og i sporten.


Den tyske filosof Frederick Nietzsche sagde engang: "He who has a why can endure any how."


Den som har et WHY, kan udholde alle hvordan...

 

At kende dit WHY er et vigtigt første skridt i forhold til at opnå dit mål. Kun når du kender dit WHY, vil du mærke modet og lysten til at tage alle de muligheder og risici som er nødvendige for at komme i mål.

Alle har et WHY—det er formålet, årsagen eller troen, der driver os alle. Hvad er dit WHY?

 

Har du en ven, træningsmakker, kollega eller kursist som kunne bruge lidt ekstra hjælp? Er der er gruppe af hunde-venner, som kunne bruge denne viden? Please del denne post med dem.


Med masser af kærlighed


din hundeven Lea Nor


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar