Whocopied.me protects this content

God teknik og øvelser alene gør ikke hunden til en god trænings- og konkurrencehund!

Skærmbillede 2019-09-19 kl. 13.05.50

For et stykke tid siden, var jeg ude og kigge på en måske kommende "kæreste" til min border collie tæve Lucy. Hvis alt går efter planen skal hun parres om nogle år, og jeg vil naturligvis gerne finde en mega lækker hanhund til hende.

Lucys opdrætter hjælper mig med at lede, og den dag blev jeg meget forelsket i en lækker hanhund, som var lige min type. Han er hyrdehund og bliver brugt i det daglige arbejde med fårene og til hyrdekonkurrencer. Desuden har hans far lavet mange lydighedshunde, der gør sig gældende i toppen.

Vi var så heldige, at ejeren selv har opdrættet ham, og hun havde også hans søster, som vi også fik lov til at møde og se på fårene.

Igen blev jeg meget begejstret, og ville gerne vide mere om disse lækre hunde og linjerne bag. Jeg spurgte til hundenes temperament, og om de havde issues med andre hunde, børn, mennesker, lyde eller andet. Ejeren så forundret på mig.

"Hvis de havde nogle af de problemer, du nævner, så ville jeg ikke have dem, og jeg ville slet ikke avle på dem. Har hunden problemer, så vil det også komme til udtryk i deres arbejde på fårene. Det kan jeg ikke bruge til noget. Mine hunde skal være stærke, hurtige og cool - både på fårene og i hverdagen!"

Jeg kunne ikke lade være med at grine. Det blev sagt på den mest "selvfølelige" måde, og jeg vidste, at hun havde ret.

Læs resten her >> 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar